• Wed. Sep 27th, 2023

Moderne lampen voor in huis

Byadmin

May 12, 2023

 

Als je op zoek bent naar lampen voor je huis, denk je misschien dat je je moet beperken tot abstracte ontwerpen met nietige lichamen en deprimerende kleuren. Interessant genoeg zijn er nog steeds een aantal moderne lampen die net zo stijlvol en kleurrijk zijn als de lampen die in de jaren ’70 en ’80 werden geproduceerd. Als u ge├»nteresseerd bent in een lavalamp of een solar LED lamp met moza├»ekkleuren op het lichaam, kunt u gemakkelijk gloednieuwe exemplaren te koop vinden.

Het kan ook zijn dat u moderne lampen wilt kopen die oudere ontwerpen nabootsen. Dit kunnen lampen zijn die het Victoriaanse tijdperk nabootsen, of lampen die in het westen vaak werden gebruikt. Sommige mensen vinden ook lampen die alledaagse voorwerpen nabootsen interessant. U wilt bijvoorbeeld een speciale lamp met een locomotief of zelfs een kombuis. Welke moderne lampen je ook koopt, je kunt er gerust op zijn dat ze stopcontacten hebben in plaats van olie of kerosine te gebruiken.

Tijdens het zoeken naar moderne lampen, wil je misschien wat extra nadenken over energiezuinige lampen. Zo zijn er tientallen lampen in opkomst die op zonne-energie werken. Hoewel deze lampen nog vrij beperkt van opzet zijn, zie je binnenkort wellicht meer aansprekende modellen opduiken. Zoals te verwachten is, kun je, als je mechanisch aangelegd bent, altijd onderdelen van een zonnelamp nemen en die vervolgens combineren met de behuizing van een conventionele lamp om het beste uit beide lampen te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *