• Fri. Feb 23rd, 2024

Gezond afvallen – doe het op de manier van moeder natuur!

Byadmin

Jun 27, 2023

 

Veel van het voedsel dat we tegenwoordig eten, is imitatie of door de mens gemaakt voedselachtige substanties. De meeste voedingsmiddelen die we dagelijks consumeren, zijn verwerkt, junkfood of fastfood. De essentiële voedingsstoffen die ons lichaam nodig heeft, zijn niet aanwezig of worden in beperkte hoeveelheden en in gewijzigde vorm aangetroffen. Veel chemische additieven, hormonen en enzymen worden gebruikt als conserveringsmiddelen of vervangingen voor de van nature voorkomende stoffen waar ons lichaam ketoxplode de voorkeur aan geeft. De reactie van het lichaam op deze niet-voedzame voedingsmiddelen resulteert in gewichtstoename en chronische/levensbedreigende ziekten. Dit zijn niet de soorten voedsel waarmee ons lichaam op natuurlijke wijze vet kan verbranden, wat resulteert in gezond gewichtsverlies.

Eet goed om slank te zijn

Langdurig behoud van een gezond lichaamsgewicht moet worden ondersteund door het eten van voedsel dat het lichaam aanmoedigt om vet te verbranden als primaire brandstof voor energieproductie. Wanneer dit gebeurt, vindt gezond gewichtsverlies op natuurlijke wijze plaats door gewoon vetverbrandend voedsel te eten. Gezond gewichtsverlies vereist geen gebruik van pillen, drankjes, supplementen, injecties (Hcg), rage diëten, extreem rigoureuze trainingsprogramma’s of operaties om de gewenste resultaten te bereiken. Deze benadering van gewichtsbeheersing houdt u in de modus van afvallen, alleen om een deel of al het verloren gewicht direct weer aan te komen. Dit komt doordat alleen de symptomen worden aangepakt en niet de problemen die natuurlijk gezond afvallen/behoud in de weg staan.

Het ontwikkelen van een gezondheidsbewuste houding die leidt tot het opnemen van vetverbrandende voedingsmiddelen in uw dagelijkse voeding en het vermijden van voedingsmiddelen die in vet veranderen, is de veilige en effectieve manier om op de lange termijn een gezond lichaamsgewicht te bereiken/behouden. Dit is wat moeder natuur bedoeld heeft.

Ga direct aan de slag

U kunt onmiddellijk beginnen met uw natuurlijke inspanningen om gewicht te verliezen door suikerhoudend voedsel, junkfood, fastfood en bewerkte voedingsmiddelen uit uw dieet te schrappen. U zult verrast zijn door het snelle gewichtsverlies dat kan ontstaan door dit alleen te doen. Verder gezond gewichtsverlies kan worden aangemoedigd door voedingsmiddelen met een hoge glycemische index, zoals witte rijst, pasta, aardappelen en de meeste soorten brood, uit uw dieet te schrappen. Deze voedingsmiddelen hebben een onmiddellijk effect op de bloedsuikerspiegel, wat resulteert in het vrijkomen van grote hoeveelheden insuline, wat de vetopslag stimuleert en de vetverbranding remt. Eliminatie of vermindering van dit soort voedingsmiddelen in uw dieet kan u mogelijk ook behoeden voor deelname aan het groeiende aantal mensen bij wie diabetes type II is/wordt vastgesteld!

Gezond gewichtsverlies kan en moet op natuurlijke wijze worden bereikt. De afslankindustrie wil niet dat u dit weet gezien de miljarden dollars die worden uitgegeven aan producten die hoogstwaarschijnlijk alleen op korte termijn resultaat zullen opleveren. Het one size fits all-model werkt gewoon niet, gezien de unieke lichaamschemie en unieke voedings- en bewegingsvereisten van elk individu. De sleutel tot uw succes bij gezond afvallen/onderhoud hangt af van het aannemen van een nieuwe houding met betrekking tot het voedsel dat u eet. Door het voedsel te eten dat vet verbrandt en tegelijkertijd het voedsel te vermijden dat in vet verandert, kom je eindelijk van de achtbaan van gewichtsverlies / gewichtstoename af! In de pas lopen met het plan van Moeder Natuur is de veilige en effectieve manier om blijvende resultaten te bereiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *